Graphic Bar
Graphic Bar

Interim en Project Management

Als ondernemer neemt u vaak en veel beslissingen. Over alledaagse zaken binnen uw bedrijf, maar ook over onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomst van uw onderneming. Met name in geval van koerswijzigingen door welke oorzaak dan ook ingegeven is het niet altijd vanzelfsprekend of gewenst dat uw huidige management de juiste competenties heeft de noodzakelijke veranderingen door te voeren.

In dergelijke ingrijpende situaties is het van belang dat er voortvarend, gedreven en met visie wordt aangepakt zodat de consequenties van de koerswijziging zo snel mogelijk effectief zijn en helder voor uw organisatie. Clear Vision Interim Management BV kan u hierbij uitstekend van dienst zijn vanwege de juiste achtergrond en multidisciplinaire ervaring die nodig is voor inzichtelijk, doeltreffend en beheerst management.

André Uffen heeft algemeen managementfuncties bekleed in rationaliserings processen met sterk verbeterde gezonde afloop. André Uffen heeft daarnaast een goede staat van dienst als aannemer van een van de grootste bouwers van Nederland en als projectdirecteur voor opdrachtgevers voor grote industriële multidisciplinaire projecten en heeft een zeer groot bruikbaar netwerk.